Rådgivning

Louise møder sine kunder, hvor de er.

Louise rådgiver blandt andet om

ESG og bæredygtighedsstrategi

Louise forstår udfordringerne hos SMV'er og tilbyder praktiske, skalerbare løsninger til ESG-arbejdet. Hun hjælper jer med at navigere i bæredygtighedslandskabet ved at bryde komplekse ESG-krav ned i håndterbare skridt. Du får en klar plan for, hvordan din virksomhed kan implementere bæredygtige praksisser, der forbedrer både miljømæssig, social, og økonomisk impact, samtidig med at du møder dine kunders stigende forventninger.

Certificering

Louise har omfattende erfaring med certificeringer, herunder valg af den rette certificering samt en dyb forståelse for certificeringsforløb fra start til slut. Louise hjælper med at bryde forløbet ned i faser, og hun bistår med at udforme de nødvendige politiker og handlingsplaner, så I effektivt kommer i mål.

Teknisk bæredygtighedsrådgivning

Louise kan hjælpe jer med at føre jeres konkrete bæredygtighedstiltag ud i virkeligheden og tilbyder blandt andet hjælp med klimaberegning, affaldshåndtering, livscyklusanalyser mm. 

Louise har blandt andet rådgivet

LTCambio_01_HotelHilleroed_Kosmopol
LTCambio_02_Naesseslottet_HotelFrederikshavn
LTCambio_03_MolktesPalae_BlodDonorerneDanmark
LTCambio_04_Hellebro_ISH
LTCambio_05_GlobaltFokus_FrederiksbergFonden
LTCambio_08_Kwera_AabenraaKommune
LTCambio_06_2030Beyond_LalaToys
LTCambio_07_FNForbundet_HoteEyde
LTCambio_09_Roervig_FLD
LTCambio_11_DGI_DOK5000
LTCambio_13_Elstyrken_Langeland
LTCambio_10_Munkebo_Nguvu
LTCambio_12_Ibis_Pakhus
LTCambio_14_Arbejdermusseet

Om din organisation allerede arbejder med bæredygtighed eller skal i gang med arbejdet for første gang, tilbyder Louise en personlig og helhedsorienteret rådgivning, der tager hensyn til, hvor den enkelte organisation er.

Louises rådgivning tager altid udgangspunkt i en inkluderende tilgang, der sikrer, at både medarbejdere og ledelse inddrages i arbejdet med bæredygtighed, så den nødvendige forankring sikres og bæredygtighed gøres relevant og skaber værdi for organisationen.