Udvalgte cases

Louise har blandt andet rådgivet

LTCambio_01_HotelHilleroed_Kosmopol
LTCambio_02_Naesseslottet_HotelFrederikshavn
LTCambio_03_MolktesPalae_BlodDonorerneDanmark
LTCambio_04_Hellebro_ISH
LTCambio_05_GlobaltFokus_FrederiksbergFonden
LTCambio_08_Kwera_AabenraaKommune
LTCambio_06_2030Beyond_LalaToys
LTCambio_07_FNForbundet_HoteEyde
LTCambio_09_Roervig_FLD
LTCambio_11_DGI_DOK5000
LTCambio_13_Elstyrken_Langeland
LTCambio_10_Munkebo_Nguvu
LTCambio_12_Ibis_Pakhus
LTCambio_14_Arbejdermusseet_GrandJoanne-1
LTCambio_15_ErhvervshusSjaelland_Sparta-1
LTCambio_16_57_Ascot
LTCambio_16_HildebrandtHammer_Hypernym

Udtalelser fra tidligere samarbejdspartnere

“Godt var det, at vores grundige vurdering resulterede i valget af Louise Kofod Thomsen, der er  ejer af og direktør hos LT Cambio. Louises indsigt i turismebranchens præmisser, virksomhedernes udfordringer samt brede erfaring med certificeringer og strategiske bæredygtighedstiltag, viste sig at være et solidt og meget brugbart fundament for vores ønske om rådgivning af turismevirksomheder i regi af Kickstart SMV:Grønne Kompetencer. Louise har hjulpet turismevirksomhederne godt videre.

Dorte Killerich,
Forretningsudvikler,
Erhvervshus Sjælland

“Louise Thomsen har været en stor hjælp i vores arbejde med implementering af en ny proces for affaldshåndtering. Louise har fra første dag sat sig ind i vores virksomhed og har hurtigt fået belyst, hvor de største udfordringer lå i projektet. Louise har udvist stor forståelse for, hvordan vores afdelinger, arbejdsprocesser og jobfunktioner varierer og har på kort tid formået at udarbejde en køreklar projektplan, som fremadrettet skal hjælpe os i mål med vores affaldshåndtering. Det har været en stor fornøjelse at samarbejde med Louise, og vi håber at få muligheden for det igen på et andet tidspunkt.

Jeg vil til enhver tid anbefale Louise Thomsen og LT Cambio som partner i "grønne" projekter.

Stine Rix,
Kommunikations‑ og bæredygtighedschef,
Finn L. & Davidsen A/S

“Som medlem af vores advisory board og konsulent har Louise været en uundværlig ressource for LalaToys. Hun har hjulpet os med at undgå de typiske faldgruber, der kan opstå i forbindelse med kommunikation af vores bæredygtighedsprofil.

Louise er ekstremt dygtig inden for sit område og formår at formidle komplekse koncepter på en måde, som alle kan forstå. Hendes ekspertise har været afgørende i forberedelsen af vores optrædener i to tv-programmer - "Løvens Hule" og "Danmarks Grønneste Idé." Louise har også haft en betydelig indflydelse på vores succesfulde SMV Grøn program. Hun hjalp os med at finde de rigtige samarbejdspartnere til udarbejdelsen af en mini-LCA (Life Cycle Assessment), samtidig har holdt hun os i ”hånden” igennem hele processen og færdigarbejdede også en kommunikationsstrategi, som bruges effektivt i vores marketingindsats.

Det er også værd at fremhæve, at Louise altid er tilgængelig og imødekommende, hvilket har gjort vores samarbejde nemt og effektivt. Jeg giver hermed mine varmeste anbefalinger til Louise. Hun har været en uvurderlig partner i vores rejse mod en mere bæredygtig fremtid.

Dinesan Rasiah,
Tidligere direktør,
LalaToys

“Louise har hjulet Hotel Frederikshavn igennem Green Key certificeringsprocessen, med stor succes.

Vi var helt ”grønne”, da vi startede med at kigge ind i en Green Key certificering. Louise har været utrolig dygtig og ekstremt kompetent. Hun har formidlet alle tingene, så de kunne forstås på vores niveau. Hun har været en uvurderlig faktor i vores certificeringsforløb.

Vi er blevet klogere på rigtig mange områder og Louise har hjulpet vores hotel i den helt rigtige retning, for os.

Louise har altid været til rådighed, til at besvare spørgsmål. Det er noget, som jeg har sat stor pris på

Rasmus Frederiksen,
Receptionschef,
Hotel Frederikshavn

“Louise Kofod Thomsen har bistået med at udarbejde vores interne strategi for bæredygtighed, hvortil hun har afholdt workshops med interessenter og udarbejdet framework for den strategiske retning.

Vi har haft stor glæde af Louises store kendskab til udarbejdelse af bæredygtighedsstrategier og særligt hendes evne til at facilitere workshops med divergerende interessenter. Louise formår at agere særdeles diplomatisk og professionel i en kontekst, hvor der har været mange interessenter involveret.

Det er en kæmpe fornøjelse at samarbejde med så positivt og videbegærligt et menneske, som Louise. Jeg vil varmt anbefale Louise til virksomheder som skal igang med at udarbejde en bæredygtighedsstrategi og efterspørger en konsulent som kan igangsætte processen med et positivt mindset.

Corporate Sustainability Manager
Privat virksomhed med 2500 medarbejdere

“Hen over årsskiftet 2020/21 har Louise Kofod Thomsen hjulpet Bloddonorerne i Danmark, som jeg på det tidspunkt var generalsekretær for, med at formulere en bæredygtighedsstrategi med udgangspunkt i Bloddonorerne i Danmarks strategi for 2021-25, som for første gang indeholder nogle mål for bæredygtighed.

Louise Kofod Thomsen har på fornem vis faciliteret processen, hvor en arbejdsgruppe med stort engagement men begrænsede forudsætninger kom i mål med en bæredygtighedsstrategi, der siden er godkendt af Bloddonorerne i Danmarks bestyrelse.

Flemming Bøgh-Sørensen
Fhv. generalsekretær
Bloddonorerne i Danmark

“Louise har været vores uundværlige projektleder på Hotel Hillerøds Green Key certificering. Louise har organiseret processen fra dataindsamling over workshops med alle medarbejdere til udarbejdelse af miljøpolitik, miljøhandlingsplan, affaldsplan og CSR-politik.

Louise besidder et særligt talent for at analysere og forstå en branche som helhed og en virksomhed i særdeleshed. Under Louises kompetente ledelse, engagement og fantastiske humør lykkes det at omstille vores virksomhed til en mere bæredygtig drift med Green Key stempel, og samtidig give os mod på mere.

Louise er en stjerne, og får min varmeste anbefaling.

Katja Slüter
Direktør
Hotel Hillerød

“Louise Kofod Thomsen har været tilknyttet Hellebro, som rådgiver i forbindelse med udarbejdelse af Hellebros første bæredygtighedsrapport.
Som udgangspunkt bidrog Louise med at udarbejde en model for måling af impact, ESG-nøgletal, som uden hende virkede noget uoverskueligt. Da vi skulle i gang, var Louise pennefører med overblik på Hellebros bæredygtighedsfortælling i tæt samarbejde med direktionen.

Louise har udvist en god forståelse for Hellebros samfundsmæssige rolle og vi har haft stor glæde af Louises faglige viden inden for den brede bæredygtighedsdagsorden samt hendes kompetente projektledelse.

Det har været en fornøjelse at samarbejde med Louise og jeg vil varmt anbefale Louise til andre, som søger professionel rådgivning inden for bæredygtighedsområdet.”

Eva Riedel
Direktør & Stifter
Hellebro

“Louise har været tilknyttet 2030beyond som konsulent på planlægning, kommunikation og afvikling af Verdensmålenes Plads på Folkemødet 2021.

Vi har haft stor glæde af Louises store viden om bæredygtighed og særligt bæredygtig afvikling af store events, samt Louises erfaring med unge-inddragelse og kommunikation af bæredygtighedsdagsordenen. Louise har også bidraget positivt til udviklingen af 2030beyond’s generelle kommunikationsstrategi og profil.

Det har været en fornøjelse at samarbejde med Louise.

Kirsten Brosbøl
CEO
2030beyond

Fhv. miljøminister & medlem af Folketinget

“Louise Kofod Thomsen har kortlagt vores udfordringer og muligheder i relation til at blive en mere bæredygtig organisation. Hun har dernæst hjulpet os i mål med vores første strategi for bæredygtighed i tæt samarbejde med fhv. Generalsekretær og en arbejdsgruppe.

Louise har udvist en stærk faglig viden om bæredygtighed og sørget for, at alle følte sig inddraget og hørt, hvilket gav en stor tryghed. Undervejs har hun både fungeret som mødeleder, konsulent og sekretær og klaret alle rollerne til fuld tilfredsstillelse.

Vi kan varmt anbefale Louise til alle, der søger en effektiv, kompetent og personlig rådgivning og vil få gjort tanker og ord til handling.

Lasse Klein Wittendahl
Udviklingskonsulent
Bloddonorerne i Danmark

“'Meget empatisk, utroligt effektiv og altid detaljeorienteret’ er ord, som jeg vil beskrive Louise med. Hendes smil og latter er meget smittende – man går altid fra et møde med Louise med mere energi.

Jeg kan varmt anbefale Louise til enhver virksomhed, som søger hjælp til at udvikle og eksekvere på en bæredygtighedsstrategi

Jimmy Scavenius
Founder & CEO, Kwera
Tidl. advokat, Plesner