Finn L. & Davidsen

Plan og dokumentation for affaldshåndtering

Entreprisevirksomheden, Finn L. & Davidsen, havde brug for at få overblik og struktur på deres håndtering af affald ifm bygge- og renovationsprojekter og herunder overblik over gaps i forhold til gældende lovgivning nationalt og på EU-niveau.   

Resultatet af projektet blev en kortlægning af virksomhedens eksisterende håndtering af affald for alle virksomhedens lokationer samt bygge- og renovationsprojekter. Derudover fik virksomheden en konkret plan for de nødvendige tiltag, der skal implementeres, for at virksomheden kan komme i mål med ambitionen om 80% genanvendelse af affald.

I projektforløbet var der derudover et særligt fokus på involvering af medarbejdere på byggepladserne samt et besøg hos Marius Pedersen for bl.a. at styrke det fremtidige samarbejde omkring dokumentation af affaldsgenanvendelse.

“Louise har udvist stor forståelse for, hvordan vores afdelinger, arbejdsprocesser og jobfunktioner varierer og har på kort tid formået at udarbejde en køreklar projektplan, som fremadrettet skal hjælpe os i mål med vores affaldshåndtering. Det har været en stor fornøjelse at samarbejde med Louise, og vi håber at få muligheden for det igen på et andet tidspunkt

Stine Rix,
Kommunikations‑ og bæredygtighedschef,
Finn L. & Davidsen A/S

Andre cases

Hotel HillerødOpkvalificering af medarbejdere efter certificering

HellebroESG og bæredygtighedsrapportering

Moltkes PalæCertificering i Green Key

NGUVUMini-LCA til måling af kaffes miljø- og klimaaftryk