Hellebro

ESG og bæredygtighedsrapportering

Hellebro har de sidste par år arbejdet med at styrke deres bæredygtighedsrapportering. De ønskede i den forbindelse at dokumentere deres miljømæssige og sociale impact og inkludere det i deres bæredygtighedsrapport.

LT Cambio har været tilknyttet Hellebro som rådgiver de sidste par år og har hjulpet dem med at udarbejde og indsamle de relevante ESG-nøgletal samt udarbejde tekst omkring disse til Hellebros bæredygtighedsrapport. LT Cambio har ageret sparringspartner for Hellebro i løbet af udarbejdelsen af den årlige rapport samt været ansvarlig for indholdet til afsnittene omkring FNs Verdensmål, ESG-nøgletal, klima & miljø o.l. samt hjulpet Hellebro med deres årlige klimaregnskab.

Resultatet af det seneste forløb har været, at Hellebro nu rapporterer på sine væsentlige ESG-nøgletal og dermed er på forkant med den nye lovgivning omkring ESG-rapportering. Hellebro har derudover lavet sit første fulde CO2-regnskab.

“Louise Kofod Thomsen har været tilknyttet Hellebro, som rådgiver i forbindelse med udarbejdelse af Hellebros første bæredygtighedsrapport. 
Som udgangspunkt bidrog Louise med at udarbejde en model for måling af impact, ESG-nøgletal, som uden hende virkede noget uoverskueligt. Da vi skulle i gang, var Louise pennefører med overblik på Hellebros bæredygtighedsfortælling i tæt samarbejde med direktionen.


Louise har udvist en god forståelse for Hellebros samfundsmæssige rolle og vi har haft stor glæde af Louises faglige viden inden for den brede bæredygtighedsdagsorden samt hendes kompetente projektledelse.

Det har været en fornøjelse at samarbejde med Louise og jeg vil varmt anbefale Louise til andre, som søger professionel rådgivning inden for bæredygtighedsområdet.

Eva Riedel,
Direktør & Stifter,
Hellebro

Andre cases

Hotel HillerødOpkvalificering af medarbejdere efter certificering

Moltkes PalæCertificering i Green Key

NGUVUMini-LCA til måling af kaffes miljø- og klimaaftryk

Finn L. & DavidsenPlan og dokumentation for affaldshåndtering