Hotel Hillerød

Opkvalificering af medarbejdere efter Green Key certificering

Efter Hotel Hillerøds certificering i Green Key ønskede ledelsen at opkvalificere medarbejderne indenfor bæredygtighed. 

LT Cambio udviklede og afholdt en workshop med fokus på at engagere medarbejderne, så alle både nye og erfarne i Green Key kunne få et fælles afsæt for arbejdet med bæredygtighed og Green Key. Workshoppen havde samtidig til formål at få medarbejdernes input til, hvordan Hotel Hillerød kan blive endnu bedre til at kommunikere Green Key tiltag for deres hotel- og restaurantgæster.

Resultatet af workshoppen blev nogle konkrete idéer til Green Key historier, som efterfølgende er blevet delt på Hotel Hillerøds sociale medier. Derudover bidragede workshoppen til en anledning for medarbejderne til at tage mere ejerskab for arbejdet med Green Key. 

“Louise har været vores uundværlige projektleder på Hotel Hillerøds Green Key certificering. Louise har organiseret processen fra dataindsamling over workshops med alle medarbejdere til udarbejdelse af miljøpolitik, miljøhandlingsplan, affaldsplan og CSR-politik.


Louise besidder et særligt talent for at analysere og forstå en branche som helhed og en virksomhed i særdeleshed. Under Louises kompetente ledelse, engagement og fantastiske humør lykkes det at omstille vores virksomhed til en mere bæredygtig drift med Green Key stempel, og samtidig give os mod på mere.

Louise er en stjerne, og får min varmeste anbefaling.

Katja Slüter,
Direktør,
Hotel Hillerød

Andre cases

HellebroESG og bæredygtighedsrapportering

Moltkes PalæCertificering i Green Key

NGUVUMini-LCA til måling af kaffes miljø- og klimaaftryk

Finn L. & DavidsenPlan og dokumentation for affaldshåndtering